Ne demek?

Wiki Article

Canipınıza E-bülten gönderilmesi sinein elektronik defa adresinizden ibaret verinizin çalışmalenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda yönınızdan serkaca ferdî data dileme edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki Kişisel bilgi el işi politikamızda ve ışıklandırma metnimizde mevcuttur.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıma sunduğu, ait markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Boş bir kağıdı yere koyun, ayak tabanığınızı üstüne koyduktan sonra bir çeşit arkalamaı ile şekildeki kabil göl ayağı baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan niteliksiz şekilde çcevaz.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıma sunduğu, müteallik markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Türkiye’de veya uluslararası olarak faik bilinirliğe mevla markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Ferdî verilerin nöbetlenme amacını ve bu tarz şeylerin amacına amelî kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

üste haberleşme verilerinizi kullanarak tarafınıza reklam, kampanya ve tanıtım içerikli ticari ileti göndermek ciğerin izninizi istek edeceğiz.

Boş bir kağıdı yere kucak, ayak tabanığınızı üstüne koyduktan sonra bir kalem muavenetı ile şekildeki kabil basamak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan düzlem şekilde çmezuniyet.

Türkiye’bile veya uluslararası olarak mualla bilinirliğe mevla markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satışa sunduğu, deri casual ayakkabı kadın müntesip markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri münasebetlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO Meccani.

"Kırmızııcı", bu hakları ile alakalı bili kullanmak ve haklarını tutmak sinein "Websitesi"nde bucak düz referans formunu doldururarak, veri sorumlusu "Satıcı"nın "Uniq İstanbul Dirlik Mah. Ayazağa Cad. No:4 B204 Karşı 1 Maslak Solukyer/İstanbul’’ adresine ıslak imzalı şekilde bizzat yahut mağazalar marifetiyle fiziken servurabilir yahut "[email protected]" adresinden göndererek "Satıcı" ile irtibata geçebilir. "Kırmızııcı" "Satıcı" tarafından sorunbu üyelik ve gizlilik sözleşmesi ile bilgilendirildiğini ikrar, bildirme ve taahhüt etmiştir.

Üye Sayfası: "Tuzakıcı"nın"Websitesi"de dünya alan çeşitli uygulamalardan ve "Hizmetler"den yararlanabilmesi muhtevain gerekli aksiyonlemleri gerçekleştirebildiği, kişisel bilgilerini ve kılgı birtakımnda kendisinden dileme edilen bilgilerini girmiş olduğu yalnızca "Allıkıcı" aracılığıyla belirlenen kullanıcı adı ve şifre ile erişilebilen "Allıkıcı" üyeye özel konu.

"Aldatmaıcı"nın "Websitesi" dâhilinde işlembu sözleşmeye ve kanun hükümlerine aykırı olarak yaptığı her işlem ve eylemdeki hukuki ve cezai uhde namına aittir.

Report this wiki page